Wie zijn Rudi & Emil?

Wij zijn twee multi-instrumentalisten die al van zodra we kònden, muziek begonnen maken. In 2018 leerden we elkaar kennen op de academie van Borgerhout in de lessen songwriting. En van 't een kwam 't ander...

... onze muzikale talenten en wensen bleken zo heerlijk compatibel dat we beslisten onze krachten te bundelen en samen dikke vette lol te maken. Zo geschiedde.

Ruth-Marie Henckes (1994)

Nergens is de Rudi zo vrij als op een podium. Als zangeres beklom ze al podia in musicals, als singersongwriter en in rockbands, en doet dat nog steeds in een jazz duo en dubband.

Maar liefst van al deelt de Rudi haar gekke gedachtekronkels en scherpe observaties via haar eigen muziek. Dat doet ze met haar klok van een stem, wervelende gitaar- en pianospel én haar hart. Obviously.


Emilie Plouvier (1988)

Ons Emil had al een viool vast nog voor ze viool kon spellen. Als dochter van professioneel muzikant werd de liefde voor muziek en podium met de paplepel ingegoten. Tel daarbij moeders passie voor taal op en een rasechte verhalenverteller werd geboren. 

Op het podium hoopt ze zowel zichzelf als anderen te verblijden en relativeren met een frisse dosis humor en herkenbaarheid.

wil jij ook een muzikaal feelgood feestje?

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin